EXPERIENCES NET, ο νέος “παίκτης” στην Αγορά Εκδρομών & Εμπειριών στην Ελλάδα 27/06/2019

EXPERIENCES NET, είναι το όνομα της νέας εταιρίας που δημιούργησε ο Μιχάλης Μαυρόπουλος, με στόχο να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην αναπτυσσόμενη αγορά των Tours & Experiences στην Ελλάδα, έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο. EXPERIENCES NETΟ τομέας αυτός, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων των μεγάλων διεθνών ταξιδιωτικών οργανισμών και ο Μιχάλης Μαυρόπουλος, ένα έμπειρο στέλεχος, με μεγάλη προϋπηρεσία σε ηγετικές θέσεις στον τομέα του Τουρισμού και των Logistics, για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, σε τρεις ηπείρους, διείδε την επιχειρηματική ευκαιρία, αλλά και την πρόκληση για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, σε τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες, στις διακοπές τους.

«Σήμερα ο τομέας των Tours & Experiences στην Ελλάδα είναι μια τεράστια αγορά άνω του €1 δισ., άκρως κατακερματισμένη, με περίπου το 90% των κρατήσεων να πραγματοποιούνται εκτός διαδικτύου», σχολιάζει ο κ. Μαυρόπουλος και τονίζει: «Αναμφισβήτητα, πρόκειται για την επόμενη μεγάλη αναξιοποίητη αγορά online ταξιδίων και αποτέλεσε για εμάς τον βασικό λόγο που λάβαμε την απόφαση, να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη, λιτή και δυναμική εταιρεία για να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία στην Ελλάδα, προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα που ακουμπούν τη ψυχή των επισκεπτών μας, που αναζητούν απόλυτες ταξιδιωτικές εμπειρίες» Το όραμα των ανθρώπων της εταιρίας, είναι να εξελιχθεί στο κορυφαίο δίκτυο Εξειδικευμένων Εμπειριών στην Ελλάδα.

Το αντικείμενο της δραστηριότητας περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται, στον σχεδιασμό, την προώθηση, την λειτουργία εξειδικευμένων εμπειριών, καθώς και την βοήθεια προς άλλες εταιρείες, που αποσκοπούν στο να κάνουν τα προϊόντα τους, ελκυστικά σε ένα ευρύτερο κοινό, κυρίως online. H εταιρεία διαθέτει αυτή τη στιγμή τρία τμήματα: Εμπειρίες, Ξενοδοχεία & Βίλες, και Καινοτομίες Τουρισμού και έχει την έδρα της στην Αθήνα, ενώ δραστηριοοποιείται σε αρκετούς προορισμούς, αλλά και στην Αττική.

Follow us: @money_tourism on Twitter | xrimatourismos on Facebook

Πηγή: https://money-tourism.gr/to-neo-epaggelmatiko-vima-michali-mayropoyloy/ | ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr